Trónfosztójától kapott üzenetet a babát váró Hosszú Katinka

Hosszú Katinka csütörtök este a közösségi médiában jelentette be, hogy várandós, a feltöltött videójában a gömbölyödő pocakját is megmutatta. Sorra gratulálnak a hírességek a háromszoros olimpiai bajnok úszónak, aki üzenetet kapott a Hosszú-korszaknak véget vető japán Ohasi Juitól is.

Magyar Nemzet
2023. 03. 17. 10:31
null
Névtelen terv - 1
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint megírtuk, véget vetett a hetek óta tartó pletykáknak, bejelentette, hogy babát vár . Tette ezt szponzorával, az Arenával közösen készített, angol nyelvű videójában, amelyben a sportszergyártóhoz kötődő sportolók jellemezték egy-egy szóval a várandós úszóklasszist. Többek között és Hosszú férje, születendő gyermekének apja, Gelencsér Máté is feltűnt.

A videó rendkívüli népszerűségnek örvend, cikkünk megjelenéséig több mint 38 ezer kedvelést kapott az Instagramon, és Hosszú Katinka alig győzi fogadni a sok-sok gratuációt. Az örömében osztozók között jó néhány híresség is feltűnik. A teljesség igénye nélkül Tóth Gabi, Peller Mariann, Rubint Réka, Ördög Nóra, Krausz Gábor és Kiszel Tünde is kifejezte gratulációját.

És persze sok úszó is feltűnt a posztok között, mindenekelőtt Hosszú barátnői, Jakabos Zsuzsanna és Verrasztó Evelyn vagy éppen a paralimpiai bajnok Illés Fanni, akinek tavaly nyáron született meg a gyermeke.

Facebook-oldalán csak péntek délelőtt jelentkezett az örömhírrel Hosszú, ott is pillanatok alatt ellepték a posztot a lájkok, már 15 ezer felett jár a számuk:

Olimpiai legyőzője is gratulált Hosszú Katinkának

Három szívecskével üzent Hosszúnak a japán Ohasi Jui is, aki a 2021-ben megrendezett tokiói olimpián véget vetett a magyar klasszis egyeduralmának a vegyesúszó számokban, ugyanis 200 és 400 méteren is megszerezte az aranyérmet. E két számban Hosszú a 2013-as világbajnokságtól kezdve legyőzhetetlen volt a vb-ken és olimpiákon, mígnem Ohasi felült a trónjára tavalyelőtt.

Hosszú Katinka egyelőre csak a várandósságáról adott hírt, a pályafutása végét nem jelentette be, bár tekintettel arra, hogy legutóbb 2019-ben volt csúcsformában, és hamarosan, májusban a 34. születésnapját ünnepli, nem lenne meglepetés, ha az anyasággal nemcsak elkezdődne élete második szakasza, hanem egyúttal az úszás című fejezetet végleg lezárná.

Borítókép: Hosszú Katinka videóban jelentette be a várandósságát (Forrás: Instagram/Hosszú Katinka)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.