A Sallói család a legszebb napjait éli itthon és Amerikában + videó

Sallói István második zalaegerszegi kinevezése után a sportigazgató fia, Dániel is hallatott magáról. Gólt és gólpasszt szerzett az észak-amerikai US Open Cup harmadik fordulójában, csapata, a Sporting Kansas City magabiztosan, 3–0-ra legyőzte a Tulsa Athleticet, így továbbjutott a legjobb 16 közé.

Magyar Nemzet
2023. 04. 26. 8:50
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Sallói család férfitagjai igazán boldog napokat tudhatnak maguk mögött. A családfőt, Istvánt kinevezték a labdarúgó NB I-ben a kilencedik helyen álló Zalaegerszeg sportigazgatójának. A négyszeres válogatott Dániel pedig góllal és gólpasszal segítette a csapatát, a sporting Kansas City-t a Tulsa Athletic elleni US Open Cup-mérkőzésen.

A 26 éves Sallói Dániel egy átlövését követően megszerezte a vezetést Kansas City a 32. percben. A magyar válogatott támadónak ez volt a nyolcadik gólja az amerikai kupában.

A második félidőben tovább növelte előnyét a Kansas City, és ismét Sallói volt az egyik főszereplő. A 26 éves játékos szépen fordult le a tizenhatoson belül, majd ballal kiosztott egy gólpasszt Alan Pulidónak.

A kansasiek a győzelmükkel bejutottak a US Open Cup legjobb 32 csapata közé, az ellenfelük egyelőre nem ismert. 

Borítókép: Sallói Dániel góllal és gólpasszal jelentkezett (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.