Következő mérkőzések
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Olaszország
21:002024. június 15.
Albánia

Gyerekmérkőzésen omlott össze a lelátó, halálos áldozat is van

Összeomlott egy lelátó kedden a dél-oroszországi Rosztov-na-Donu városának egyik gyerekfoci-mérkőzésén, huszonhatan megsérültek, köztük tizenöt gyerek, egy nő pedig a kórházba szállítás közben vesztette életét – közölte Vaszilij Golubjev, a régió kormányzója.

Munkatársunktól
Forrás: MTI2023. 05. 31. 6:53
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tájékoztatás szerint a nem szilárdan lehorgonyzott lelátó a heves szél következtében dőlt el. Egyelőre nem tudni, hogy a nézőtér megfelelően volt-e rögzítve.

Tizenhárom fiatal és két felnőtt kórházi kezelésre szorult. 

A klinika ügyeletes igazgatója szerint három gyerek az intenzív osztályon van, tizenegy másik pedig közepesen súlyos sérüléseket szenvedett.

A helyi polgári védelem figyelmeztetést adott ki a nap folyamán viharra, illetve másodpercenként 23 métert is meghaladó széllökésekre.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pixabay)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.