Haaland apja bemutatott a madridi közönségnek, kivezették a díszpáholyból + videó

Erling Haaland apja botrányosan viselkedett a Real Madrid–Manchester City Bajnokok Ligája-elődöntő alatt. Alf-Inge Haaland heccelte a madridi közönséget, majd félreérthetetlen mozdulattal bemutatott a hazai drukkereknek. A még nagyobb botrány elkerülése végett kikísérték a díszpáholyból.

Magyar Nemzet
2023. 05. 10. 8:01
Alf-Inge Haaland
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alf-Inge Haaland, mint általában, a helyszínen nézte a fia mérkőzését. Úgy döntött, hogy feldobja az 1-1-re végződött Real Madrid–Manchester City Bajnokok Ligája-elődöntő hangulatát. Vagy csupán a kelleténél többet ivott, mindenesetre botrányosan viselkedett a labdarúgás egyik szentélyében. A Santiago Bernabéu stadion díszpáholyában felállva heccelte a madridi közönséget, majd amikor jött a becsmérlő válasz, félreérthetetlen mozdulattal bemutatott a hazai drukkereknek. A még nagyobb botrány elkerülése végett Haaland papát kikísérték a díszpáholyból.

Íme, ahogy a biztonságiak a lelátóra érkezve elvezetik Haaland apját.

A Marca videóján az előzmények is láthatók, ahogy Alf-Inge Haaland behajlított karral, félreérthetetlen mozdulattal az öklét rázza.

 

Borítókép: Alf-Inge Haaland viselkedéséért alighanem a fiának is felelnie kell (Forrás: Twitter)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.