Micsoda kontra! Vinícius gólja előtt tíz másodperc alatt rohant végig a Real a Cityn

A Real Madrid elképesztő sebességű kontratámadás végén szerzett vezetést a 36. percben a Manchester City elleni Bajnokok Ligája-elődöntőben. Ám ez kevés volt az üdvösséghez, De Bruyne a 67. percben egyenlített, így 1-1-ről kezdődik majd a jövő heti visszavágó.

Magyar Nemzet
2023. 05. 10. 7:20
Ederson tehetetlen volt Vinícius lövésénél
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Érdemes lemérni: kereken tíz másodperc alatt rohanta le a Real Madrid a Manchester Cityt a vezetőgól előtt. Az akció Modric csodálatos passzával indult, Camavinga sprintelt át a pályán, s persze Vinícius befejezése is káprázatos.

A szépségdíjas találat azonban kevés volt a győzelemhez , nem kevésbé szép góllal egyenlített. Mindkét gól és az összefoglaló megtekinthető az M4 Sport videóján.

 

Bajnokok Ligája-elődöntő, első mérkőzés:

Real Madrid (spanyol)–Manchester City (angol) 1-1 (1-0)
Madrid, Santiago Bernabéu Stadion, 63 485 néző. Vezette: Artur Soares Dias (portugál)
Real Madrid: Courtois – Carvajal, Rüdiger, Alaba, Camavinga – Valverde, Kroos (Tchouaméni, 84.), Modric (Nacho, 87.) – (Asensio, 81.), Benzema, Vezetőedző: Carlo Ancelotti
Manchester City: Ederson – Walker, Stones, Rúben Dias, Akanji – De Bruyne, Gündogan – Haaland, Grealish. Vezetőedző: Pep Guardiola
Gólszerző: Vinícius Júnior (36.), ill. De Bruyne (67.)

Borítókép: tehetetlen volt Vinícius lövésénél (Fotó: AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.