Messi laza dekázgatással felelt a kifütyülésére + videó

Hiába aratott kiütéses, 5-0-s győzelmet a Paris Saint-Germain az Ajaccio felett a francia labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában, a párizsi közönség kiengesztelhetetlen, Lionel Messi minden egyes labdaérintését füttyszó kísérte. A meccs hajrájában mégis Hakimi vesztette fel a fejét, összeverekedett az ellenfél egyik játékosával, Manganival, mindkettőjüket kiállították.

Magyar Nemzet
2023. 05. 14. 8:55
Messi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

végleg elvesztette a Paris Saint-Germain szurkolóinak kegyét. Az elmúlt hetek szappanoperája, hogy a világbajnok, hétszeres aranylabdás klasszis engedély nélkül hagyta el Párizst, amiért a PSG vezetői megbüntették, két hétre eltiltották, majd miután bocsánatot kért, visszavették a keretbe. Ez persze tényleg csupán epizód, azt már kész tényként kezelhetjük, hogy Messi a nyáron elhagyja a klubot, csupán az a kérdés, hol folytatja. Barcelona, Amerika, Szaúd-Arábia a lehetséges célpontok.

Lionel Messi
Messi teljes szívéből a párizsiak bocsánatát kéri Fotó: Twitter

A párizsi közönség becsapva és megcsalva érzi magát, hiszen a csapat Messivel tapodtat sem lépett előre az elmúlt két évben, a Bajnokok Ligája-győzelem továbbra is csak ábránd. Az pedig nem vigasz, hogy a PSG ismét jó eséllyel megnyeri a francia bajnokságot.

Az Ajaccio elleni 5-0-s kiütéssel mindenesetre újabb nagy lépést tett e felé. A közönség azonban inkább azzal törődött, hogy a mérkőzés kezdetétől Messi minden egyes labdaérintésénél fütyült. Az argentin játékos nem csinált ügyet a dologból, kedélyesen dekázgatott, amikor a füttykoncert közepette szöglethez készülődött.

A győzelem egy percig sem forgott veszélyben, ezért is érthetetlen, ami a meccs hajrájában, már 5-0-s párizsi vezetésnél történt. A vendégek Messi ellen szabálytalankodtak, amit Hakimi torolt meg, összeverekedett Manganival, amiért mindekettőjüket kiállították. A jelenet ezen a linken nézhető meg.

A vereséggel az Ajaccio sorsa megpecsételődött, kiesett a másodosztályba, a PSG előnye viszont már hat pont a Lens előtt három fordulóval a zárás előtt.

Francia labdarúgó, bajnokság, 35. forduló: PSG–Ajaccio 5-0, gólszerzők: F. Ruíz 22., Hakimi 33., Mbappé 47., 54., Youssouf 73.  – öngól; kiállítva: Hakimi (77.), ill. Mangani (80.)

A mérkőzés összefoglalója:

Borítókép: Messi nem a fütty miatt horgasztotta le a fejét (Fotó: Twitter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.