Videón Suhajda Szilárd és a felesége beszélgetése

A Hír Tv stábja jelen volt, amikor Suhajda Szilárd telefonon beszélt a feleségével a csúcstámadás elején. Akkor még mindketten bizakodóak voltak, immár az a tét, hogy a Mount Everest meghódítására indult hegymászó előkerül-e.

Magyar Nemzet
2023. 05. 25. 19:24
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Suhajda Szilárd és a felesége, Legindi Tímea szerda délelőtt beszélt egymással legutóbb. A feleség kérdésére, hogy fel tud-e jutni a Mount Everest csúcsára, a hegymászó határozottan felelte, hogy igen, meg tudja csinálni. A Hír TV stábja rögzítette a beszélgetést. A Suhajda Szilárd küldetéséről készült filmet a Hír TV-n lehet megtekinteni.

Később aztán Suhajda Szilárdnak nyoma veszett, a csúcsra indult serpák sem találkoztak vele, sőt semmi arra utaló jelet sem találtak, hogy merre lehet. Egyelőre csak találgatni lehet, hogy mi történhetett vele.

Borítókép: Suhajda Szilárd útja a Mount Everestre infografikán

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.