Ajándékkal kedveskedik a Fradi a szurkolóinak az első BL-meccsére

A Ferencváros labdarúgócsapata ma arról számolt be, hogy a Bajnokok Ligája-selejtezőjében az első mérkőzésen július 11-én, kedden, magyar idő szerint 20.45-től lép pályára a feröeri bajnok KÍ Klaksvík otthonában, a visszavágón pedig július 19-én 18 órától fogadja riválisát a Groupama Arénában. Utóbbi találkozóra már elindult a jegyértékesítés, és a belépőket a bajnoki jegyárnak megfelelően válthatják meg a szurkolók, ami egyfajta „ajándékként” is felfogható.

Magyar Nemzet
2023. 06. 23. 17:55
null
Fotó: Molnar Adam
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Szurkoljunk együtt Dibusz Déneséknek a szezon első tétmérkőzésén a szentélyben, a nemzetközi találkozóra a belépőket a bajnoki jegyárnak megfelelően válthatja meg!” – ez a Fradi „nézőcsalogató” felhívása.

„A szezonbérlettel rendelkező drukkerek húsz százalék kedvezményre jogosultak a normál árból, ám fontos információ, hogy a bérletes helyeket csupán egy hétig, azaz 2023. június 30-ig, péntekig tudjuk foglalni. Ezt követően a bérletes szurkolók bár ugyanúgy húsz százalékkal olcsóbban, de már nem feltétlenül a bérletes helyükre tudnak jegyet venni” – közölte a Ferencváros.

A belépőket a Groupama Aréna jegypénztáraiban a megszokott nyitvatartási időben (keddtől péntekig: 10.00–18.00, szombaton: 9.00–1300), valamint online a Meccsjegy.fradi.hu oldalon lehet megvásárolni.

Amennyiben a zöld-fehérek megnyerik a párharcot, a második körben a svéd BK Häcken vagy a walesi New Saints FC együttesével találkoznak.

Borítókép: A Ferencváros Ausztriában, Bad Radkersburgban edzőtáborozott, ahonnan tegnap tért haza (Forrás: Facebook/Ferencvárosi Torna Club)

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.