Courtois Puskás Ferencet is bevonta a budapesti legénybúcsújába + fotó

Továbbra is Budapesten tartózkodik Thibaut Courtois, a Real Madrid belga futballistája, aki a legénybúcsúja miatt érkezett hazánkba.

Magyar Nemzet
2023. 06. 10. 16:05
Thibaut Courtois
Párizs, 2022. október 17. Thibaut Courtois belga válogatott labdarúgó, a Real Madrid kapusa beszél, miután átvette a Jasin-trófeát a párizsi Chatelet Színházban rendezett Aranylabda-gálán 2022. október 17-én. A díjat a France Football francia szaklap most rendhagyó módon a 2021-es és 2022-es év választása alapján ítélik oda. MTI/EPA/Mohamed Badra Fotó: Mohamed Badra
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint arról írtunk, Thibaut Courtois a nyári vakációjának első napjait Budapesten tölti, ahová a Real Madrid kapusa a barátaival a legénybúcsúja miatt érkezett. A belga játékos kihasználja a Magyarországon eltöltött időt, a Madame Tussauds Budapest szombaton egy fénykép kíséretében arról számolt be, hogy Courtois a múzeumban járt, és ha már ott volt, a Real Madrid legendás futballistájának, Puskás Ferencnek a viaszszobrával csinált közös képet.

Borítókép: Thibaut Courtois a 2022-es Aranylabda-gálán (Fotó: MTI/EPA/Mohamed Badra)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.