Elek Gábor nem vonul vissza, meglepő helyen folytatja a pályafutását

Kiderült, mi lesz Elek Gábor sorsa. A Ferencvárostól tizenöt év után távozó edző korábban sejtelmesen nyilatkozott a jövőjéről, most azonban kiderült, hol folytatja a pályafutását, Elek a harmadosztályban szereplő Esztergom csapatának lesz a szakmai igazgatója.

Magyar Nemzet
2023. 06. 14. 9:48
20230602 EHF Final 4 kézilabda Török Attila Nemzeti Sport Fotó: Nemzeti Sport/Török Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros ikonikus alakja, a női kézilabdacsapatot 15 éven át vezető edző, Elek Gábor a szezon végén távozott a klubjától. A bejelentést követően elkezdődtek a találgatások a jövőjéről: a Bajnokok Ligája Final Four utolsó napján ő maga is sejtelmesen fogalmazott a jövőjéről. Nos, kiderült, melyik klubban folytatja a Fradit a Bajnokok Ligája döntőjébe kormányzó edző, a korábbi magyar szövetségi kapitány. Elek a legutóbbi szezonban a harmadosztályú bajnokság második helyén végzett Esztergom női csapatának lesz a szakmai igazgatója a 2023–24-es szezontól. 

Eleket hivatalosan pénteken mutatják be az új klubjánál.

Borítókép: Elek Gábor Esztergomban folytatja (Fotó: Nemzeti Sport) 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.