Elek Gábor sejtelmesen nyilatkozott a jövőjével kapcsolatban

A Ferencváros női kézilabdacsapatának az edzője, a szezon végén távozó Elek Gábor még nem tudja, hogy lesz-e valaha újra a Fradi edzője. És azt sem árulta el, hol fog dolgozni a jövőben.

2023. 06. 04. 21:17
null
20230604 Budapest FTC Kristiansand női kézilabda Final Four Fotó: Mirkó István Magyar Nemzet Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elek Gábor a szokásos etikettnek megfelelően a sajtótájékoztatón gratulált a csapatát 28-24-re legyőző Vipers edzőjének és a meccs egyik legjobb emberének, a 16 védést bemutató norvég kapusnak, Katrine Lundének. – Az elveszített döntő érzése még erősen dolgozik bennem, nyilván pár hét után ez más lesz, de ennek az ezüstéremnek most nem tudok örülni – mondta a sajtófolyosón a Fradi távozó edzője. Elek kiemelte a fáradtság jelentőségét. – A fáradtság döntő volt, és sajnos sokat hibáztunk a szélről. Volt egy időszak, amikor az átlövéseink sem működtek – idézte fel a fontos pillanatokat a Fradi edzője. 

Amikor az került szóba, hogy a norvég csodakapusnak, a 43 éves Katrine Lundének mekkora szerepe volt a Vipers sikerében, Elek egyértelműen válaszolt. – Természetesen nagy szerepe volt, de az egész Vipers remekül játszott. Nagyon komolyan, nagy sebességgel kézilabdáztak a norvégok, míg nekünk sajnos voltak üresjárataink – magyarázta az edző.

Elekben még nem ülepedett le a döntő élménye, még nem tud foglalkozni a saját, személyes búcsújával. – Még semmi sem kavarog bennem a búcsúval kapcsolatban, ez majd a következő napoknak lesz a feladata. Most a meccs emléke kavarog bennem… Azt nem mondhatjuk, hogy mi voltunk az erősebb csapat és a gyengébbik nyert. A végén ugyan elfogadható lett a különbség, de sajnos nem jöttek az extrák, és ezek nélkül ilyen mérkőzést nem lehet megnyerni – mondta a sajtófolyosón Elek.

A sajtótájékoztatón felvetődött, hogy visszatér-e még valaha a Ferencvároshoz, de Elek erre sejtelmesen válaszolt. – Nem tudom, hogy valaha lesz-e ilyen, és azt sem tudom jelenleg, hol folytatom, ha egyáltalán folytatom – közölte Elek Gábor.

Borítókép: Elek Gábor (Fotó: Mirkó István) 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.