Lövöldözésbe torkollott egy futballmérkőzés + videó

Az Umsinga United hazai veresége miatt feldühödött szurkolók lövöldözni kezdtek a pályán egy dél-afrikai futballmérkőzést követően.

Magyar Nemzet
Forrás: Origo.hu2023. 06. 10. 15:35
futball
futball Forrás: burst.shopify.com
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A The Sun bulvárlapra hivatkozva az Origó számolt be róla, hogy a dél-afrikai ABC Motsepe League rájátszásának egyik elődöntője rémálomba illő módon ért véget. Az Umsinga United csapata 1-0-ra kikapott otthon az Orbit College-tól, az eredmény pedig igencsak feldühítette a hazai szurkolókat, akik közül néhányan betörtek a pályára, később pedig lövöldözés alakult ki.

A rendőrök gumilövedéket használva próbáltak véget vetni a káosznak, de a drukkerek közül néhányan visszalőttek. A lövöldözésben a beszámolók szerint senki sem sérült meg, az Umsinga kapusedzője ugyanakkor ápolásra szorult, mivel a pályára berohanó szurkolók néhány tárggyal eltalálták őt.

Borítókép: illusztráció (Fotó: burst.shopify.com)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.