Mourinhónak nem kellett az ezüst, egy szurkolónak dobta oda + videó

José Mourinho csapata, az AS Roma tizenegyespárbajt követően kikapott a Sevillától szerda este a labdarúgó Európa-liga döntőjében. A portugál vezetőedző nincs hozzászokva a finálékban elszenvedett vereségekhez, természetesen most sem örült neki, hogy így alakult a mérkőzés, és emiatt még az ezüstéremre sem tartott igényt.

Magyar Nemzet
2023. 06. 01. 8:51
UEFA Europa League Final - Sevilla FC vs AS Roma José Mourinho
epa10666045 Roma head coach Jose Mourinho (bottom L) gives away his medal to a young fan after losing the UEFA Europa League final between Sevilla FC and AS Roma, in Budapest, Hungary, 01 June 2023. Sevilla won the final with 4-1 on penalties. EPA/ANNA SZILAGYI Fotó: ANNA SZILAGYI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

José Mourinho európai kupadöntőkben való fényes sorozata megszakadt szerda este: öt fináléban aratott öt győzelme után ezúttal csak az ezüstérem jutott a portugál edző csapatának, az AS Romának. Az olaszok 1-1-es döntetlent követően tizenegyespárbajban bukták el a finálét, Mourinho pedig mérgében az ezüstérmétől is megszabadult. Egy fiatal szurkolónak ajándékozta azt, alighanem emlékezetes estét szerezve neki ezzel.

Borítókép: José Mourinho odaadta az ezüstérmet (Fotó: EPA/Anna Szilagyi)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.