Nadal gratulált Djokovicsnak: Megcsináltad, amire gondolni sem mertünk

Rafael Nadal az elsők között gratulált Novak Djokovicsnak a Roland Garroson elért győzelméhez, a történelmi, huszonharmadik Grand Slam-torna sikeréhez.

Magyar Nemzet
2023. 06. 11. 21:58
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Sok gratuláció ehhez a csodálatos eredményhez @DjokerNole. A 23 olyan szám, amire néhány éve még gondolni is képtelenségnek tűnt, és te megcsináltad! Élvezd ki a sikert a családoddal és a csapatoddal” – ezekkel a szavakkal gratulált az első között Novak Djokovicsnak a Roland Garroson aratott győzelméhez az Insta-sztorijában és a többi csatornáján is a közösségi médiában.

Rafael Nadal nem fukarkodik a dicsérettel

Ki ne tudná, Novak Djokovics Párizsban a huszonharmadik Grand Slam-tornagyőzelmét aratta, így Nadalt elhagyva immár egyedüli rekorder. A két teniszező, ha nem is a legjobb barát, az azonban ebből az üzenetből is kiolvasható, hogy mély tisztelettel viseltetnek egymás iránt.

Novak Djokovics megy tovább, következik Wimbledon, ahol még nagyobb esélyesként indul, mint a Roland Garroson, Nadalnak viszont ez az év már biztosan elment, még a Garros előtt bejelentette, hogy idén már nem versenyez, s bizony lehetnek kétségeink, hogy látjuk-e még valaha GS-tornán játszani.

Az ifjú trónkövetelő, Carlos Alcaraz sem mulasztotta el a gratulációt, pedig Djokovics éppen őt legyőzve jutott be a döntőbe.

A teljesség igénye nélkül olyan jelenlegi és korábbi nagyságok posztoltak gratulációt, mint a naptári Grand Slamet kétszer is teljesítő Rod Laver, a párizsi női győztes Iga Swiatek, a korábbi női egyeduralkodó, Martina Navratilova vagy éppen Andy Roddick. A korábbi amerikai kiválóság kimondta a lényeget, aki a párizsi győzelme után vitatja, hogy Novak Djokovics minden idők legnagyobb játékosa, az nem a tényekből indul ki, hanem csak az érzelmeire apellál.

 

Borítókép: Rafael Nadal és Novak Djokovics váltakozó sikerrel sok nagy csatát vívott egymással

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.