Rebrov különleges magyarázattal rukkolt elő az ukrán győzelem után

Szergej Rebrov június eleje óta dolgozik az ukrán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányaként. A korábbi fradista edző a németek elleni 3-3-ra végződő barátságos meccsen kezdett az ukrán kispadon, tegnap Szkopjéban kétgólos hátrányról nyert csapata Észak-Macedónia ellen. Rebrov elmagyarázta, hogyan sikerülhetett a fordítás.

Magyar Nemzet
2023. 06. 17. 7:34
null
FBL-FRIENDLY-GER-UKR Fotó: FOCKE STRANGMANN
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ukrán válogatott szövetségi kapitánya, Szergej Rebrov méltatta játékosait az Észak-Macedónia ellen lejátszott Európa-selejtező-mérkőzés szünet utáni játékáért. Rebrov megjegyezte, hogy a szünetben komoly beszélgetést folytatott a csapattal, majd a pályára visszatérve az együttes  intenzívebben játszott, és hallatlan akarattal kivívta a győzelmet.

Rebrov
Rebrov június eleje óta dolgozik az ukrán válogatottal. Forrás: Facebook

Rebrov ezt a szkopjei meccs után tartott sajtótájékoztatón megjegyezte, csapata nemcsak nagyon lomhán futballozott az első 45 percben, de az ellenfél ezt érzékelve szinte tökéletes futballt mutatott be, ami két gólhoz vezetett.

– Nem volt sok időnk felkészülni a meccsre. Hálás vagyok a játékosoknak, hogy a szünet után teljesen más szintű játékot mutattunk be. Szerintem az első félidőben nem csak arról volt szó, hogy mi belealudtunk a meccsbe, hanem Észak-Macedónia is nagyon jól szerepelt. A játékosaik nagyon tapasztaltak, nincs 21 év alatti játékosuk. Az első félidő után váltottunk, Ilja Zabarnij gólja nagyon fontos volt. Utána magabiztosabbak lettünk, és nagyon fontos győzelmet arattunk – mondta Rebrov.

Labdarúgó, Eb-selejtező, C csoport: Észak-Macedónia–Ukrajna 2-3 (2-0)
Az állás: 1. Anglia 9 pont/3 mérkőzés, 2. Olaszország 3/2 (3-2), 3. Észak-Macedónia 3/2 (4-4), 4. Ukrajna 3/2 (3-4), 5. Málta 0/3.

Borítókép: Rebrov sikerre vezette az ukrán válogatottat (Fotó: MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.