Agyvérzést kapott és az intenzív osztályra került a holland legenda

Holland sajtóértesülés szerint horvátországi nyaralása idején agyvérzést kapott Edwin van der Sar, a holland futball egyik legendás alakja. Az egykori világklasszis kapus betegségének a hírét korábbi klubja, az Ajax Amsterdam megerősítette.

Magyar Nemzet
2023. 07. 07. 19:17
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A holland De Telegraaf adta hírül először a rossz hírt: horvátországi nyaralása során agyvérzést kapott és kórházba került az Ajax, a Manchester United és a holland válogatott legendás kapusa, Edwin van der Sar. A lap szerint mentőhelikopterrel szállították kórházba a korábbi 130-szoros holland válogatott legendát, aki Splitben nyaralt. 

Péntek délután óta az intenzív osztályon kezelik az 52 éves Van der Sart, az Ajax közleménye szerint jelenleg stabil az állapota. A klub egykori sportigazgatója május végén önszántából távozott az amszterdami klubtól. Akkor úgy fogalmazott, pihenőre van szüksége, és más dolgokkal szeretne foglalkozni. 

Borítókép: Edwin van der Sar a holland futball egyik nagy legendája (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.