Ha egy üzlet beindul: Szalai Attila a BL-induló Union Berlinhez igazol

Újabb válogatott labdarúgó vált klubot a nyáron: Szalai Attila a török Fenerbahcétól a német élvonalban szereplő, Bajnokok Ligája-indulást kivívó Union Berlinben folytatja pályafutását.

Munkatársunktól
2023. 07. 09. 12:09
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nemzeti Sport írta meg, hogy a lap német fővárosból származó információi szerint ugyanis szombaton a török Fenerbahcéhoz 2021-ben szerződő magyar válogatott hátvéd aláírta szerződését az előző idényben a Bundesliga negyedik helyén végző s ezzel a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutó klubnál.

hamarosan búcsúzik a török klubjától                Fotó: AFP

Tegnap este az Union hivatalos honlapjára kikerült az Union Berlin Fan Account bejegyzése, amely szerint a berliniek első, 12 millió eurós ajánlatát elutasította az isztambuli klub, mert 15 milliót kér magyar légiósáért. A német egyesület a következő körben már 14 millió eurót ajánlott, azaz Szalai Attilát ekkor egymillió euró választotta el az átigazolástól. Nos, állítólag megszületett az egyezség, Szalai Attila a berlini csapatnál folytatja.

A 25 esztendős, 35-szörös válogatott labdarúgó 117 tétmérkőzésen szerepelt a Fenerbahce színeiben, hét gólt szerzett és négy gól­passzt adott, csapatával az idén megnyerte a Török Kupát. Mint ismert, az Union Berlinben futballozik a jelenleg sérüléssel bajlódó, 24 esztendős, 22-szeres magyar válogatott    

Borítókép: Szalai is a BL-ben szerepelhet (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.