Magyar válogatott játékos szorult ki a Fradi keretéből

Változott a Ferencváros kerete a feröeri Klaksvík elleni mérkőzéshez képest. A Shamrock elleni csütörtöki Konferencialiga-selejtezőn Botka Endre helyett a frissen igazolt Cristian Ramírez került be a klub hivatalos játékoskeretébe.

Magyar Nemzet
2023. 07. 25. 7:04
A ferencvárosi Botka Endre
Budapest, 2022. szeptember 8. A ferencvárosi Botka Endre az Európa-liga csoportkörének 1. fordulójában játszott Ferencváros - Trabzonspor mérkõzésen a Groupama Arénában 2022. szeptember 8-án. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csütörtökön a Shamrock Rovers elleni Európa Konferencia Liga-selejtezővel folytatódik a Ferencváros nemzetközi kupaszereplése, a Klaksvík elleni váratlan BL-selejtezős kudarc után. A Sztanyiszlav helyére beugró eddigi másodedző, Máté Csaba eszközölt egy változtatást a keretben a csütörtöki EKL-találkozó előtt: az UEFA hivatalos oldala szerint ugyanis a magyar válogatott védő, helyét a nemrégiben visszatérő ecuadori játékos, Cristian Ramírez vette át.

Az EKL-selejtező második körének odavágóját 19 órától játssza a Fradi csütörtökön, hétfőn az is kiderült, ki lehet a következő ellenfél, amennyiben az NB I-es bajnoki címvédő túljut az íreken.

Borítókép: Botka Endre (Fotó: Nemzeti Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.