Szoboszlai milliárdokat kap Liverpoolban, a pontos összeg is kiszivárgott + videó

A Football Inisider információja szerint a Liverpool csapatához érkező Szoboszlai Dominik éves fizetése 3,4 milliárd forint lehet új csapatában – szúrta ki az Nso. Szoboszlai már orvosi vizsgálaton van, a szerződését a hét végén bejelenthetik.

Magyar Nemzet
Forrás: Nso.hu2023. 07. 01. 15:40
SZOBOSZLAI Dominik
Lipcse, 2023. április 6. Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig játékosa a Borussia Dortmund ellen a labdarúgó Német Kupa negyeddöntõjében játszott lipcsei mérkõzésen 2023. április 5-én. MTI/EPA/Clemens Bilan Fotó: Clemens Bilan
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2021 telén igazolt át a Red Bull Salzburgból az RB Leipzig csapatába, 22 millió euróért, s a magyar válogatott csapatkapitányára most lecsapott a Liverpool, kifizeti a szerződésében szereplő kivásárlási árat, tehát 70 millió eurót. A Football Inisider tudni véli, hogy a magyar középpályás heti 150 ezer fontért (átszámítva mintegy 65 millió forintért) írhat alá, ami éves szinten 7,8 millió fontot (közel 3,4 milliárd forintot) jelent. Ha igazak a portál értesülései, akkor Szoboszlai – holtversenyben – a Liverpool 8., míg a liga 45. legjobban kereső játékosa lehet – áll az Nso.hu cikkében.

A Liverpool legjobban kereső játékosai a Sportac.com szerint:

1. Mohamed Szalah, 18,2 millió font
2. 11,44 millió font
3. Thiago Alcantara, 10,4 millió font
4. 9,36 millió font
     Fabinho, 9,36 millió font
     Diogo Jota, 9.36 millió font
7. Darwin Núnez, 9,33 millió font
8. 7,8 millió font

Szoboszlai Dominik érkezése videón

A Liverpool FC híreivel foglalkozó DaveOCKOP Twitter-oldal időközben megosztott egy videót arról, ahogyan Szoboszlai Dominik megérkezik Liverpoolba. 

Borítókép: Szoboszlai Dominik (Fotó: MTI/EPA/Clemens Bilan)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.