Szoboszlai liverpooli szerződése heves érzelmeket váltott ki az interneten

Szoboszlai Dominik liverpooli igazolása lázban tartja az angol klub drukkereit, akik próbálják beazonosítani a magyar válogatott csapatkapitányát. A többség örül, de vannak kétkedők is.

Magyar Nemzet
2023. 07. 01. 7:37
SZOBOSZLAI Dominik
Freiburg, 2023. május 3. Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig játékosa, miután berúgta csapata harmadik gólját a Freiburg ellen a labdarúgó Német Kupa freiburgi elõdöntõjében 2023. május 2-án. MTI/EPA/Ronald Wittek Fotó: Ronald Wittek/MTI/EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

a hírek szerint hetvenmillió euróért szerződik az RB Leipzigből a 19-szeres angol bajnok Liverpoolhoz. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát az angol szurkolók többsége tárt karokkal várja Liverpoolban, de vannak óvatosabb szurkolók is, akik egyelőre nem lelkendeznek.

A Liverpool Echo internetes kiadásán hemzsegnek a kommentek Szoboszlai érkezésével kapcsolatban. Ezekből szemezgetünk.

@M0_EHAB ezt írta találóan: Szoboszlai és Mac Allister együtt 105 millió euróba kerül. Kit érdekel ezek után – utalt a kommentelő a Real Madridba szerződött angol középpályás vételárára.

@NotoriousJOS is lelkesedett: Alexander Arnold és Mohamed Szalah mellett veszélyes lesz a jobb oldali tengely. Mindannyian brilliáns technikai képességekkel vannak felruházva. Jól kezd a Liverpool az átigazolási piacon.

Guille kételyeket fogalmazott meg: Korábban sohasem hallottam a srácról. Úgy tűnik, egyre inkább német orientációjú a bajnokságunk. Jó fizikumú középpályásokra van szükségünk, akik megoldják a labdabirtoklási és védekezési problémáinkat, nem tudom, hogy ez a srác megfelel-e majd ezeknek a követelményeknek. Mac Allister jó futballista, de képtelen megállítani az ellenfél játékot szervező futballistáit.

depopkopite nem értette, miért Szoboszlait választotta a Liverpool: Természetesen megfontoltabb választás lett volna a Premier League-ben már bizonyított örökmozgó középpályás, James Maddison szerződtetése húszmillióval kevesebbért. Lefogadom, hogy Willianért sem nyújtjuk ki a karunkat, pedig ő is szabad. Ők nem lesznek meg, viszont hozunk egy talán beváló játékost a partnerklubtól, egy gyengébb bajnokságból, továbbá egy új sportigazgatót… a Bundesligából. Uraim, higgyenek nekem, ez a két igazolás nem okoz majd álmatlan éjszakákat az Arsenal és City menedzserének, Artetának és Guardiolának.

Borítókép: Szoboszlai máris heves érzelmeket vált ki a Liverpool szurkolóiból (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.