Váratlanul felpörögtek az események Veszprémben

A Telekom Veszprém izlandi kézilabdázója, Bjarki Már Elísson térdműtét miatt szeptember végéig nem játszhat, a magyar bajnok szerb kapusa, Vlagyimir Cupara állítólag Romániába igazol.

Magyar Nemzet
2023. 07. 03. 16:22
Vladimir Cupara
Veszprem's goalkeeper Vladimir Cupara reacts during the handball match for the 3rd place Paris Saint-Germain Handball vs Telekom Veszprem HC at the EHF Pokal men's Champions League Final Four competition on December 29, 2020 in Cologne, western Germany. (Photo by Ina Fassbender / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bajnoki címvédő Telekom Veszprém a közösségi oldalán közölte, hogy az izlandi balszélsőt, Bjarki Már Elíssont megoperálták. Elísson egész szezonban küzdött ugrótérd-problémával, ami a térdkalács patella íngyulladásos elváltozását jelenti. Ez sokszor nagy fájdalmat okozott neki, ezért a műtétet nem lehetett tovább halogatni. Felépülése néhány hónapot vesz igénybe, várhatóan szeptember végére fog visszatérni.

MÁR ELÍSSON, Bjarki
Az izlandi klasszist megoperálták              Fotó: MTI/Kovács Tamás

Szintén a Telekom Veszprémhez kapcsolódó hír, hogy a csapat szerb kapusa, Vlagyimir Cupara sajtóhírek szerint a román Dinamo Bucarestihez igazol. A 29 éves kapus tavaly decemberben egy plusz egy évvel meghosszabbította szerződését, de a Gazeta Sporturilor ugyanakkor most arról írt, hogy a bajnoki címvédő Dinamo hosszas tárgyalás után megegyezett a Telekom Veszprémmel, s Cupara már idén nyáron a román fővárosba költözik, s három évre szóló szerződést ír alá.

Borítókép: Cupara távozni készül Veszprémből (Fotó: Nemzeti Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.