Villogtak a magyarok a tengerentúlon + videó

Gazdag Dániel és Sallói Dániel is gólt szerzett, előbbi kettőt is az észak-amerikai labdarúgóliga (MLS) legutóbbi játéknapján. Gazdag csapata, a Philadelphia nyert, Sallóié, a Sporting Kansas City döntetlent játszott.

Magyar Nemzet
2023. 07. 13. 10:24
Toronto FC v Philadelphia Union
CHESTER, PENNSYLVANIA - APRIL 22: Daniel Gazdag #10 of Philadelphia Union and Kobe Franklin #19 of Toronto FC challenge for the ball at Subaru Park on April 22, 2023 in Chester, Pennsylvania. Tim Nwachukwu/Getty Images/AFP (Photo by Tim Nwachukwu / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP) Fotó: Getty Images via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 A Philadelphia Union a Nashville SC otthonában aratott 2-0-s győzelmet, a magyar válogatott Gazdag a 40. és a 84. percben talált az ellenfél kapujába, mindkétszer büntetőből. A találkozó három kiállítást is hozott, kettőt a hazai, egyet a vendég oldalon. 

Gazdag a nyolcadik tizenegyesét értékesítette a szezonban:

Sallói Dániel csapata, a Sporting Kansas City a Real Salt Lake-et fogadta. A meccs első gólját a magyar csatár szerezte, majd a házigazdák a szünetig megduplázták előnyüket. A második félidő azonban a Salt Lake-é volt, amelynek sikerült egyenlítenie, a végeredmény így 2-2 lett. 

A Philadelphia jelenleg negyedik a keleti főcsoportban, míg a Kansas a 11. nyugaton.

Borítókép: a Philadelphia alapembere (Fotó: AFP)

Gazdag mérkőzésének az összefoglalója:

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.