Halálos baleset miatt szakadt félbe a Veszprém Rallye

Halálos baleset miatt félbeszakították a HUMDA országos ralibajnokság idei negyedik futamát, a 29. Veszprém Rallye-t. A 47 éves Nemes Csaba vesztette életét vasárnap, miután autójával egy fának ütközött.

Magyar Nemzet
2023. 08. 06. 13:15
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Nemzeti Autósport-szövetség (MNASZ) közleménye szerint a HUMDA Országos Rally Bajnokság negyedik futamán, a 29. Veszprém Rallye első, kislődi gyorsasági szakaszán történt a baleset, amely során az 50-es rajtszámú Nemes Csaba–Nemes Richárd kettős autója fának csapódott. A versenybalesetben a 47 éves pilóta, Nemes Csaba a helyszínen életét vesztette, míg a navigátort további kivizsgálásra kórházba szállították.

A rendezők a tragikus eseményt követően félbeszakítottáka versenyt, és az elhunyt pilóta tiszteletére vasárnap (ma) 13 órakor megemlékezést tartottak a Veszprém Arénánál.

Közleményében az MNASZ vezetősége, a verseny rendezői, a versenyzők, a csapattagok és a ralis társadalom minden tagja nevében együttérzését fejezte ki Nemes Csaba családjának.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.