Bátor , Ákos 2024. február 27.
logo

Halász Bence elintézte, hogy egy kóddal ma fél áron be lehet jutni a vb-re

Magyar Nemzet
2023.08.21. 10:35 2023.08.21. 11:08
Halász Bence elintézte, hogy egy kóddal ma fél áron be lehet jutni a vb-re

Halász Bence ma este 17.40-kor veszi át a kalapácsvetés döntőjében vasárnap este kiharcolt bronzérmét a budapesti atlétikai világbajnokságon, a Nemzeti Atlétikai Központ parkjában felállított Medál Plázában. A szervezők bejelentették, hogy Halász eredményhirdetésére az előző napi jeggyel is bele lehet menni a területre, sőt akik emiatt eljönnek, még kedvezményes jegyet is vásárolhatnak az esti program megmaradt jegyeiből a nézőtér felső részére.

Zsúfolásig megtelt lelátók és extázisban szurkoló közönség előtt érte el Halász Bence a magyar csapat eddigi legnagyobb sikerét az atlétikai vb-n a kalapácsvetés döntőjében augusztus 20-án. A szervezők pedig arra biztatnak mindenkit, hogy legyenek ott a ma 17.40-kor kezdődő eredményhirdetésen is, és minél többen tapsolják meg a dobogó harmadik fokára lépő Halász Bencét.

Halász Bence
Halász Bence és az edzői stábja. Fotó: Origó/Csudai Sándor

Az eredményhirdetés a Nemzeti Atlétikai Központ stadionpark területén lesz, ahová az előző napi, tehát augusztus 20-ra érvényes jegyekkel is be lehet menni. Továbbá a szervezők a különleges alkalomra tekintettel felajánlották, hogy azoknak, akik személyesen elmennek a stadionhoz, ötvenszázalékos áron biztosítanak jegyeket a hétfő esti programokra a készlet erejéig. Ehhez csak annyit kell tenniük, hogy odamennek a JEGYEK feliratú konténerhez és bemondják a „Halász Bence bronz” kódot. Egy vásárló a kód használatával legfeljebb két jegyet tud venni. A kedvezményes jegyek 3. és 4. kategóriájúak, a lelátó felső karéjába érvényesek, ahonnan szintén kitűnő a rálátás az eseményekre.

Halász után Takács, Klekner és Molnár következik

A mai programban folytatja a versenyzést Takács Boglárka, a női 100 méteres síkfutás magyar csúcstartója, aki parádésan jutott tovább az első fordulóból. Bemutatkozik a vb-n Klekner Hanga rúdugró és megkezdi a versenyzést 400 méteres gátfutásban Molnár Janka, akit már szombaton is láthattunk a 4×400 méteres vegyes váltóban, amikor országos csúcsot döntött a magyar csapat. S a női 100 méter döntőjében óriási csata ígérkezik.

A világbajnokságra belépők a jegy.atletikaivilagbajnoksag.hu weboldalon vásárolhatók meg.

Borítókép: Halász Bence bravúros vb-bronzot szerzett (Fotó: Origó/Csudai Sándor)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.