Meglepetésbulival búcsúztatták el Kalmár Zsoltot a DAC szurkolói

A magyar labdarúgó-válogatott középpályása, Kalmár Zsolt a múlt héten távozott Dunaszerdahelyről, a 28 éves játékos a Fehérvár FC-hez szerződött. Kedden este a DAC szurkolói – a játékos feleségével közösen – meglepetésbúcsúztatót szerveztek Kalmárnak.

Munkatársunktól
2023. 08. 16. 10:34
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kalmár Zsolt kedd este vacsorázni indult a feleségével, ám neje, Karolina váratlanul megváltoztatta az úti célt. – A hétvégén egyeztettem a dunaszerdahelyi szurkolókkal. Annyi volt a feladatom, hogy megtudjam, mikor lesz Zsoltinak szabad az estéje és elhozzam Balonyba – árulta el a Nemzeti Sportnak mosolyogva Kalmár Karolina.

A Kalmár házaspár kedd este úton volt a kinézett felvidéki étterem felé, aztán mégis a balonyi focipályán kötött ki, ahol a dunaszerdahelyi szurkolók díszsorfalat álltak, füstbombák gyúltak, rengeteg sárga-kék, illetve piros-fehér-zöld zászló fogadta a válogatott játékost. Amikor a könnyeivel küzdő Kalmár Zsolt kiszállt az autóból, Kiripolszky Péter csallóközi rockzenész előadásában elhangzott a Nélküled.

– Minimum ennyivel tartoztunk a csapatkapitányunknak, aki nagyon sokat tett a DAC-ért és értünk – mondta a Nemzeti Sportnak Domonkos Roland az YBS szurkolói csoportból, amely a búcsúztatást megszervezte.

Sokan megajándékozták a magyar játékost, többek között kapott egy gyönyörű, különös képet is, amelyen a szokásos gólöröme volt megörökítve.

– Annyit mondott Karolina, hogy egy meglepetést készített a hat és fél éves évfordulónkra. Hát nem gondoltam volna, hogy ekkorát – mondta a Nemzeti Sportnak utólag is elcsukló hanggal Kalmár Zsolt.

– Nehéz szavakat találni. Nagyszerű érzés volt, hogy a szurkolók így elbúcsúztattak engem. Tényleg úgy érzem, hogy megmaradt bennük valami, amit adtam nekik, és bennem is megmaradt, amit ők adtak nekem, hiszen mindig mellettem voltak, még akkor is, amikor nem ment a játék. Nagyon szépen köszönöm ezt nekik, hiszen hat év az hat év, az nem csak úgy eltelt, főleg csapatkapitányként. Ez fantasztikus volt, annyira meglepődtem, elöntöttek az érzelmek, hogy könnyekben törtem ki. Hiszem, hogy ez nem a végső állomás volt és még találkozunk a jövőben – zárta le Kalmár Zsolt, aki szerda délelőtt a dunaszerdahelyi Mol Akadémiára készül, hogy elbúcsúzzon a klubtól.

Borítókép: Kalmár Zsolt búcsúztatását alaposan megszervezték a dunaszerdahelyi drukkerek (Fotó: Duducz Tibor/Nemzeti Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.