Cristiano Ronaldo újabb mérföldkőhöz érkezett + videó

A szaúd-arábiai labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában az al-Naszr idegenben 5-1-re legyőzte az al-Hazm együttesét. Cristiano Ronaldo egy góllal és két gólpasszal járult hozzá a fölényes sikerhez. A 38 éves portugál immár 850 gólnál tart a pályafutása során.

Magyar Nemzet
2023. 09. 03. 10:36
Nassr's Portuguese forward #07 Cristiano Ronaldo (R) celebrates with Nassr's Saudi midfielder #29 Abdulrahman Ghareeb after scoring a goal during the Saudi Pro League football match between Al-Nassr and Al-Hazem at the King Abdullah Sports City in Buraidah, on September 2, 2023. (Photo by Abdulaziz ALNOMAN / AFP) Fotó: AFP/Abdulaziz ALNOMAN
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szaúd-arábiai labdarúgó-bajnokság, a Pro League ötödik fordulójában az al-Hazm otthonában győzött 5-1-re az al-Naszr. A vendégek sztárjai közül Cristiano Ronaldo az első és a harmadik gólt előkészítette, a negyediket ő maga bombázta kapásból a kapu bal oldalába. Az ötödik gólt a Liverpooltól érkezett Sadio Mané rúgta. Ronaldo, amióta az al-Nasszrhoz szerződött, harminc meccsen 26 gólt szerzett, ami csak eggyel kevesebb annál, amennyit a Real Madridban az első harminc mérkőzésén elért. A legutóbbi három tétmeccsén hat gól és négy gólpassz a mérlege. Az al-Naszr csak hatodik a bajnokságban, négy ponttal lemaradva az éllovas al-Hilal mögött.

Ronaldo pályafutása 850. gólja:

Borítókép: Ronaldo már 850 gólnál tart (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.