Rossi alapembere büszke lehet, még mindig veretlen a csapata

Rangadót rendeztek a ciprusi bajnokságban, a magyar válogatott védője, Lang Ádám, a legutóbbi három fordulóhoz hasonlóan ezúttal is végig játszott az Omonia Nicosia csapatában, amely 2-2-re végzett az Aris ellen. Öt forduló után az Arisz az első, az Omonia a negyedik helyen áll a ciprusi bajnokságban.

2023. 09. 26. 10:44
null
(L to R) Manchester United's Brazilian midfielder Antony vies for the ball Omonia's Hungarian defender Ádám Lang during the UEFA Europa League group E football match between Cyprus' Omonia Nicosia and England's Manchester United at GSP stadium in the capital Nicosia on October 6, 2022. (Photo by AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A ciprusi bajnokságban nem szakadt meg az éllovas Arisz és az Omonia Nicosia veretlenségi sorozata: a két csapat 2-2-es döntetlent játszott egymással az ötödik forduló rangadóján. Az Omonia és a magyar válogatott védője, végig a pályán volt a meccsen, amelyen a hazai együttes Semedo góljával hamar vezetést szerzett, ám Stepinski duplája után úgy tűnt, a vendég csapat örülhet a végén. Az utolsó szó azonban a nicosiaiaké volt: a 91. percben, nem sokkal a lefújás előtt ismét jött Semedo, és beállította a végeredményt.

Lang legutóbb a csehek ellen futballozott a válogatottban          Fotó: Mirkó István

Lang Ádám jó formája és szereplése kulcsfontosságú a Szerbia és a Litvánia elleni októberi Eb-selejtező mérkőzésekre készülő magyar válogatott számára. szövetségi kapitány ugyanis nem számíthat a védelem oszlopára, a sérült Willi Orbánra, a lipcsei védő távollétében Lang Ádám lehet a középső védő az októberi csoportrangadón, majd a litvániai találkozón.

Borítókép: Lang Ádám (zöld-fehérben) játékára számít a kapitány a szerbek ellen (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.