Sallói gólt lőtt az Inter Miaminak, de Messivel nem futott össze + videó

Sallói Dániel gyorsan megszerezte a vezetést a Sporting Kansas Citynek a észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) szombati mérkőzésén, végül mégis a házigazda Inter Miami játékosai ünnepeltek, Lionel Messi nélkül is 3-2-re nyertek.

2023. 09. 10. 9:57
Sporting Kansas City v Inter Miami CF Sallói Dániel
FORT LAUDERDALE, FLORIDA - SEPTEMBER 09: Daniel Salloi #20 celebrates his goal with Johnny Russell #7 of Sporting Kansas City in the first half against the Inter Miami CF at DRV PNK Stadium on September 09, 2023 in Fort Lauderdale, Florida. Cliff Hawkins/Getty Images/AFP (Photo by Cliff Hawkins / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP) Fotó: Getty Images via AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Helyi idő szerint szombaton a Sporting Kansas City az Inter Miaminál vendégeskedett. A Lionel Messi érkezése óta megtáltosodott floridaiak számára nem kezdődött jól ez a mérkőzés. Egy távoli lövést követően a hazaiak hálóőre, Darke Calllender elejtette a labdát, Sallói Dániel ezt látva nem hezitált, és közelről a kapuba vágta azt a 9. percben.

Sallói Dániel gólja:

Az Inter Miami viszont ezúttal az argentin válogatottal a vb-selejtezőkön szereplő Messi nélkül is megrázta magát, és még a szünet előtt Leonardo Campana duplájával megfordította az állást. Facundo Farias góljával a 60. percben már 3-1-re vezettek Sergio Busquetsék, Alan Pulido találata így már csak szépségtapasz volt a 3-2-es Inter-győzelemmel végződött bajnoki mérkőzésen, amely során Sallói Dániel 71 percet töltött a pályán.

Borítókép: Johnny Russell (balra) és Sallói Dániel gólöröme (Fotó: AFP/Getty Images North America/Cliff Hawkins)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.