Szoboszlai Dominik videójában Rózsa Sándor is megjelenik

A magyar futballtársadalom ünnepre készül. Ha a válogatott ma este nyer Litvániában, már két fordulóval a selejtezőcsoport zárása előtt biztossá válik, hogy a nemzeti csapat részt vehet a 2024-es németországi Európa-bajnokságon. A válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik látványos videóval hangolt a fontos meccsre Instagram-oldalán.

2023. 10. 17. 15:33
Magyarország Szerbia Rózsa Sándor
Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar válogatott csapatkapitányaként immár az is feladatai közé tartozik, hogy feltüzelje a csapatot és a szurkolókat. Persze egy potenciálisan történelmi nap előtt erre aligha van szükség: ma este egy Litvánia elleni győzelem azt jelentené, hogy a magyar válogatott a selejtezőcsoportból egyenes ágon kijut az Eb-re, erre korábban még nem volt példa. Szoboszlai Dominik mindenesetre hozzátette a magáét a meccshangulathoz: a találkozó napján Instagram-videóval hangolt, amelyben megjelenik többek között és a magyar szurkolók Rózsa-Sándor-élőképe is.

Magyarország Szerbia Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik jó kapcsolatot ápol a magyar szurkolókkal (Fotó: Mirkó István)

A bejegyzéshez Szoboszlai több csapattársa, köztük a most sérülés miatt a válogatottkeretből hiányzó is hozzászólt, ő egy tüzes emotikonnal.

Számos futballdrukker is megjegyzést fűzött a videóhoz, volt köztük, aki a Liverpool legjobb igazolásának, más pedig magyar Supermannek nevezte Szoboszlai Dominiket. 

Borítókép: Rózsa Sándor a szerbek ellen „életre kelt” a lelátón (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.