Magyar válogatott: csak a büntetés miatt nem lesz telt ház

Tétmeccs lesz vagy ünneplés. Bármelyik forgatókönyv is valósul meg, a magyar válogatott a lehető legtöbb hazai szurkoló előtt fejezi be a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőcsoportját Montenegró ellen.

2023. 11. 03. 14:31
Magyarország Szerbia
Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két és fél óra kellett csak hozzá, hogy pénteken elfogyjanak a jegyek a magyar labdarúgó-válogatott idei utolsó Eb-selejtezőjére. November 19-én csapata Montenegró ellen zárja a sorozatot a Puskás Arénában, amely majdnem tele lesz. Csak a vendégszektor marad üresen, a montenegróiakat ugyanis korábbi meccsen mutatott rasszista lelátói viselkedés miatt megbüntette az UEFA.

Magyarország Szerbia magyar válogatott
Közös ünneplésre számítanak a szurkolók a magyar válogatott idei utolsó fellépésén is (Fotó: Mirkó István)

A magyar válogatott a Montenegró elleni mérkőzés előtt november 16-án Bulgáriában lép pályára, s ha a csoport utolsó helyezettjének otthonában legalább egy pontot szerez akkor bebiztosítja Eb-részvételét.

Ebben az esetben a szurkolók már nem valódi tétre menő mérkőzést látnának a Puskás Arénában, de ezt senki sem bánná, hiszen az Eb-részvétel kivívásának közös ünneplése is óriási élmény lehet a nézők számára.

A Montenegró elleni találkozóból akkor lenne ki-ki mérkőzés, ha az utolsó előtti fordulóban a magyarok kikapnának Bulgáriától, míg Montenegró hazai pályán legyőzné Litvániát.

Borítókép: A magyar szurkolók élőképe a legutóbbi hazai Eb-selejtező előtt (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.