Szoboszlai mellett ma még egy magyar szerepet kap a Premier League rangadóján

Nem Szoboszlai Dominik lesz az egyetlen magyar, aki a Premier League 17. fordulójának mai rangadóján, a Liverpool–Manchester United meccsen szerepet kap – tudta meg a Délmagyar hírportál.

2023. 12. 17. 16:00
SZOBOSZLAI Dominik
Sheffield, 2023. december 7. Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság, a Premier League 15. fordulójában játszott Sheffield United-Liverpool FC mérkõzésen Sheffieldben 2023. december 6-án. A liverpooli együttes 2-0-ra gyõzött. MTI/AP/Jon Super Fotó: Jon Super
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ma este 17.30-tól (tv: Spíler 1) rangadót játszanak az angol Premier League-ben: a Liverpool a Manchester Unitedet fogadja. A meccsen nem Szoboszlai Dominik lesz az egyetlen magyar, mert a pálya szélén ott lesz a Liverpool akadémiáján pallérozódó Farkas Erik is. A SZEOL SC-ből indult fiatal testvérével, Patrikkal került a Vörösökhöz, Patrik pedig azóta a Blackburn csapatával kötött profi szerződést – írja a Délmagyar hírportál.

Farkas Erik ebben a szezonban már többször is labdaszedő lehetett a Liverpool mérkőzésein: az Aston Villa és az Everton elleni bajnoki mellett a Toulouse elleni Európa-liga-meccsen is ott volt a pálya szélén, és a Liverpool mindhárom meccset megnyerte. Ez jó előjel lehet Szoboszlai Dominiknek és társainak. 

 

Borítókép: Szoboszlai Dominik (Fotó: MTI/AP/Jon Super)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.