Jó hír jött Bournemouth-ból: Kerkez Milos újra futballozhat

Kerkez Milos öt tétmeccset hagyott ki sérülés miatt. A Premier Leugue-ben szereplő magyar labdarúgó december közepén edzésen szenvedett bokasérülést, és a klubja a közösségi oldalán jelentette be, hogy csütörtökön a Swansea elleni haza FA-kupa-mérkőzésen a védő újra bevethető lesz.

2024. 01. 24. 16:44
AFC Bournemouth Training Session
1855090236 Fotó: Robin Jones - AFC Bournemouth
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

december 16-án végigjátszotta a Bournemouth Luton elleni mérkőzését, ám az 1-1-re végződött találkozó óta nem léphetett pályára tétmeccsen. Az egyik edzésen kapott rúgást a bokájára, és emiatt több mint egy hónapot ki kellett hagynia. A klubja szerdán a Facebook-oldalán tette nyilvánossá, hogy Kerkez Milos felépült, és bevethető lesz csütörtökön a másodosztályú Swanse elleni FA-kupa-mérkőzésen. 

– Nagyon közel áll ahhoz, hogy visszakerüljön a keretbe – árulta el a magyar játékosról Andoni Iraola vezetőedző. – Jó hír, hogy ma tud edzeni, és hogy tegnap is tudott egy kicsit mozogni. Milos még fiatal, tele van energiával, s ha megkapja a lehetőséget, akkor megpróbál majd élni vele. Remélem, hogy jól érzi magát. Már néhány hete harcképtelen, így nem tudom, milyen erőnléti állapotban van, hiszen teljesen más egyedül edzeni, mint a csapattal, de tudjuk, hogy a rendelkezésünkre áll.

Borítókép: Kerkez Milos már együtt edzett a csapattal (Fotó: Robin Jones/AFC Bournemouth)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.