Megvan a magyar válogatott középpályás új klubja

Visszatér Horvátországba Kleinheisler László. A magyar válogatott középpályás az idény végéig a Hajduk Split labdarúgócsapatánál szerepel kölcsönben.

2024. 01. 02. 21:02
Hajduk Split Kleinheisler László
Hajduk Split Kleinheisler László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Igaznak bizonyultak a korábbi híresztelések, a horvát bajnokságban az élen telelő Hajduk Split kedden bejelentette, hogy az idény végéig kölcsönvette Kleinheisler Lászlót a görög Panathinaikosz csapatától. A 47-szeres magyar válogatott középpályás számára nem új terep a horvát bajnokság, mielőtt 2023 januárjában Görögországba igazolt volna, négy idényt töltött el az Eszék játékosaként.

– Nagyon boldog és izgatott vagyok, hogy végre itt lehetek – idézi Kleinheislert a klub honlapja. Hosszú napokon vagyunk túl, de végül sikerült mindenben megegyeznünk, most pedig alig várom a holnapi edzést az új csapattársaimmal. Ez egy nagy klub, én pedig mindent megteszek azért, hogy elérjük a céljainkat és bajnokok legyünk. Hosszú időn keresztül az Eszék játékosa voltam, úgyhogy nagyon jól ismerem a ligát és a Hajdukot, illetve sok csapattársamat is. Azt hiszem, hogy nagy dolgokat fogunk együtt véghezvinni. 

Borítókép: Kleinheisler László (balra) az idény végéig a Hajduk Split játékosa lesz (Forrás: hajduk.hr)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.