Örömhírt osztott meg a Fradi: hét sztárjátékos hosszabbított

Örömhírt osztott meg hétfőn az elmúlt idényben Bajnokok Ligája-döntős, a női élvonalban éllovas FTC kézilabdacsapata.

Forrás: MTI2024. 01. 15. 17:58
BÖLK, Emily Ferencváros
Érd, 2023. november 11. A ferencvárosi Emily Bölk a nõi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 7. fordulójában játszott FTC-Rail Cargo Hungaria - MKS Zaglebie Lubin mérkõzésen az Érd Arénában 2023. november 11-én. MTI/Bodnár Boglárka Fotó: Bodnár Boglárka
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A zöld-fehér klub hétfőn honlapján jelentette be, hogy nyártól is az együttesben küzd majd az elmúlt évek sikereiben elévülhetetlen érdemeket szerzett Klujber Katrin, Márton Gréta, Tomori Zsuzsanna, Andrea Lekics, Angela Malestein, Dragana Cvijics és Emily Bölk is.

A beszámoló a többi között kiemelte: Klujber Katrint 2022-ben az év női kézilabdázójának választották Magyarországon, a 2021-ben legjobb Márton Gréta 18. évét kezdte meg a Ferencváros játékosaként, míg a négyszeres BL-győztes Tomori a világ egyik legjobb védekező specialistája.

Az FTC hangsúlyozta még: a szerb Lekics az egyetemes női kézilabda egyik legnagyobb alakja, aki ősszel átlépte az ezergólos határt a BL-ben, ugyanakkor honfitársa, Cvijics az elmúlt idényben megközelítette a száz BL-gólt. A holland Malesteint az elmúlt két évadban beválasztották a Bajnokok Ligája All Star-csapatába, a német Bölk pedig 2021/22-ben szerepelt a BL álomcsapatában.

Borítókép: A ferencvárosi Emily Bölk a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 7. fordulójában játszott FTC–MKS Zaglebie Lubin mérkőzésen az Érd Arénában 2023. november 11-én (Fotó: MTI/Bodnár Boglárka)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.