A Manchester United legendája nincs elájulva Szoboszlaitól

A Manchester Uniteddel korábban sikert sikerre halmozó Rio Ferdinand szerint a Liverpool magyar középpályása, Szoboszlai Dominik nem szolgált rá arra a dicséretáradatra, amit az elmúlt hónapokban kapott.

2024. 01. 10. 19:15
Wolverhampton Wanderers v Liverpool FC - Premier League Szoboszlai Dominik
Dominik Szoboszlai of Liverpool applauds the fans after the Premier League match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool at Molineux, Wolverhampton on Saturday 16th September 2023. (Photo by Gustavo Pantano/MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Fotó: NurPhoto via AFP/Gustavo Pantano
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szoboszlai Dominiknek nem volt hosszú időre szüksége, hogy kivívja a Liverpool-szurkolók szeretetét és szigetországi szakértők elismerését. Az utóbbi időszakban ugyan kritizálták is a jelenleg sérült játékost, de korábban csak dicséretet kapott, a megérkezése után alig néhány héttel már a klublegenda Steven Gerrardhoz hasonlították őt. A Manchester United és az angol válogatott egykori védője, Rio Ferdinand ezzel egyáltalán nem ért egyet.

Burnley FC v Manchester United - Premier League Rio Ferdinand szerint Szoboszlai túl sok dicséretet kap
Rio Ferdinand szerint Szoboszlai túl sok dicséretet kap (Fotó: AFP/NurPhoto/MI News/Mike Morese)

– Tudom, hogy most mindenki el van ájulva tőle, viszont szerintem korántsem nyújtott olyan lenyűgöző teljesítményt, amivel rászolgált volna mindarra a dicséretre, amit kapott. Jó játékos, és sokan már a következő Steven Gerrardnak kiáltották őt ki, de még nem tart ott – magyarázta Ferdinand.

 

Szoboszlai nevét ismét dalba foglalták

Véleménye persze mindenkinek lehet, így Rio Ferdinandnak is, mindenesetre a Liverpool drukkerei nem fogják kevésbé szeretni Szoboszlai Dominiket az ősi rivális visszavonult futballistájának szavai miatt. Hiszen a Szoboszlai-imádat továbbra sem csökken Angliában, ezt bizonyítja a napokban közzétett dal is, amit a magyar válogatott csapatkapitányának tiszteletére költött át egy rajongó:

@alekhornes I Wanna Dance With Szoboszlai🎶🇭🇺 You probably have heard this song/chorus already. Im having to much fun with this song, so I added my own verse😅🕺🏼 #carpool #szoboszlai #chant #liverpool #hungary #fyp ♬ original sound - ALEK

Borítókép: Szoboszlai Dominik (Fotó: AFP/NurPhoto/MI News/Gustavo Pantano)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.