„Xabi Alonso” az interneten gyűjt pénzt a liverpooli repülőjegyre

Egyelőre nem nevezte meg az idény végén távozó Jürgen Klopp vezetőedző utódját, mindenesetre vannak, akik már pénzt gyűjtenek a fő jelölt, Xabi Alonso nevében, hogy a fiatal spanyol mester útra kelhessen Angliába. Na persze nem Xabi Alonso zsebébe vándorolna a jóhiszemű internetfelhasználók adománya…

2024. 01. 31. 13:58
Bundesliga - Bayer Leverkusen vs Borussia Moenchengladbach Xabi Alonso
epaselect epa11108840 Leverkusen's head coach Xabi Alonso reacts prior the German Bundesliga soccer match between Bayer 04 Leverkusen and Borussia Moenchengladbach in Leverkusen, Germany, 27 January 2024. EPA/CHRISTOPHER NEUNDORF CONDITIONS - ATTENTION: The DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video. Fotó: CHRISTOPHER NEUNDORF
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jürgen Klopp múlt heti bejelentése óta, miszerint az idény végén lemond a Liverpool vezetőedzői posztjáról, több szakembert is emlegettek a szigetországi sajtóban a lehetséges utódjaként. A hírek szerint Steven Gerrard, Luis Enrique és Julian Nagelsmann is a jelöltek közé tartozik, de a fő esélyesnek a Bayer Leverkusent irányító Xabi Alonsót tartják.

Az is lehet, hogy Alonso lesz a befutó, de a Liverpool még nem találta meg Klopp utódját
Még az is lehet, hogy Xabi Alonso lesz a befutó, de a Liverpool még nem találta meg Jürgen Klopp utódját Fotó: EPA/Adam Vaughan

Még ha őt is nevezi ki a Liverpool, egyhamar várhatóan nem kerül sor a bejelentésre, hiszen a Leverkusen a bajnoki címért harcol a Bundesligában. Mindenesetre egy thaiföldi csaló igyekezett elhitetni az internet népével, hogy a klubváltás már megvalósult, Xabi Alonso azonban nem engedheti meg magának, hogy Angliába utazzon, ezért 300 thai bát (nagyjából 3000 forint) támogatást kér a repülőjegy megvételéhez.

– Xabi Alonso vagyok. A következő idénytől én leszek a Liverpool vezetőedzője, de nincs elég pénzem, hogy repülőjegyet vegyek Liverpoolba – írja thai nyelven a csaló a hamis, ám a hitelesítést jelző kék pipával ellátott profilról.

Borítókép: Xabi Alonso a Borussia Mönchengladbach elleni bajnoki mérkőzés előtt (Fotó: EPA/Christopher)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.