Mészöly Géza alig tért vissza, máris eljárást indított ellene az MLSZ

Mészöly Géza még csak egy mérkőzést töltött el az Újpest kispadján, amióta harmadszor is az NB I-ben szereplő labdarúgóklub vezetőedzője lett. Ennyi idő, pontosabban egy sajtótájékoztató is elég volt, hogy a tréner bajba sodorja magát. A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságának elnöke fegyelmi eljárást indított ellene.

2024. 02. 15. 16:16
DVTK-UTE NBI. Mészöly Géza készül Dejan Sztankovics ellen
DVTK-UTE NBI. Mészöly Géza Fotó: Nemzeti Sport/Kovács Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyszerűen indult Mészöly Géza harmadik időszaka az Újpest vezetőedzőjeként. A múlt héten kinevezett szakember vasárnap a Diósgyőr legyőzésével (2-1) kilencmeccses nyeretlenségi sorozatnak vetett véget

Mészöly azonban a mérkőzést követő sajtótájékoztatón bajba sodorta magát. A Magyar Labdarúgó-szövetség csütörtökön a honlapján tette közzé, hogy az MLSZ fegyelmi bizottságának elnöke fegyelmi eljárás lefolytatását rendelte el Mészöly ellen a sportszakember vasárnapi nyilatkozata miatt.

Az Origó rávilágított, vélhetően ezen mondatok vezettek az eljáráshoz:

– Tudtunk váltani egy picit és a beszálló játékosok is… Most Franklinre (Sasere – a szerk.) gondolok. Nem szerettem én se játszani ilyen nagydarab feka ellen, aki megtartja a labdát és megcsúsztatja – mondta a sajtótájékoztatón az újpesti tréner.

Borítókép: Mészöly Géza (Fotó: Nemzeti Sport/Kovács Péter)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.