Rég várt változásról döntött az MLSZ: jól járnak az elkötelezett szurkolók

Az elmúlt években jelentősen megnövekedett az érdeklődés a jegyek iránt a férfi válogatott mérkőzéseire, ez arra sarkallta a Magyar Labdarúgó-szövetség elnökségét, hogy megújítsa a Szurkolói Klubot. A változásoknak köszönhetően a legaktívabb drukkerek könnyebben juthatnak belépőkhöz a jövőben.

2024. 02. 06. 8:17
20230910__MI_074 magyar szurkolók
20230910 Budapest Magyarország - Csehország barátságos labdarúgó mérkőzés Fotó: Mirkó István MI Magyar Nemzet képen: szurkolók Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 2016-os Eb-szereplés óta jelentősen megnövekedett az érdeklődés a magyar labdarúgó-válogatott mérkőzései iránt. Ezt a legjobban az példázza, hogy a nyári Európa-bajnokság kölni csoportmeccsére több mint 400 ezer, a stuttgartiak mindegyikére több mint 500 ezer jegyigénylés érkezett hazánkból

Az igénylők többsége így belépő nélkül maradt, csalódáshullám söpört végig a közösségi oldalakon, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) pedig ezek után fontos lépésre, a Szurkolói Klub megújítására szánta el magát.

Az MLSZ közleménye szerint az új rendszer díjazza majd a szurkolói elkötelezettséget. A csapatot rendszeresen a helyszínen biztató rajongók a jövőben előnyt élveznek jegyvásárláskor, illetve további kezdeményekre (ingyenes névátírás, nyereményjáték, hírlevél) is számíthatnak.

Az új rendszer már az idei első felkészülési mérkőzések, a Törökország, illetve Koszovó elleni találkozók előtt elindul, így a szurkolók már tavasszal elkezdhetik a hűségpontok gyűjtését.

Borítókép: Magyar szurkolók a Csehország elleni felkészülési mérkőzésen 2023 szeptemberében (Fotó: Mirkó István)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.