Távirányítós autókkal zavarták meg a meccset a német szurkolók + videó

Újabb kreatív módját találták meg a német szurkolók annak, hogy kifejezzék a nemtetszésüket. A csokipénzek és teniszlabdák bedobálása után a szombati Hansa Rostock–Hamburg német másodosztályú mérkőzésen füstöt okádó játékautókkal okoztak zavart.

2024. 02. 17. 18:07
Forrás: x
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint ahogy arról beszámoltunk, a német szurkolók hetek óta tüntetnek a labdarúgó-szövetség ellen. Korábban, Schäfer Andrásék mérkőzésén teniszlabdákat dobáltak a pályára, de már az is előfordult, hogy csokipénzek landoltak a gyepen. Most pedig egy újabb módját találták meg a drukkerek a zavarkeltésnek.

Mint azt az Origó kiszúrta, a német másodosztályú Hansa Rostock–Hamburg mérkőzésen két, füstöt okádó, távirányítású autót vezettek végig a gyepszőnyegen. A találkozót emiatt megszakították, de rövid idő után folytatódott, és 2-2-es döntetlennel ért véget. 

 

Németh Andrást a 88. percben cserélte be a Hamburg edzője, Merlin Polzin.

A borítókép forrása: Twitter/worldsoccertalk

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.