Magyarul is megjelent a világ egyik legpatinásabb futballmagazinja

A Kocsis Kiadó gondozásában megjelent a világ egyik legpatinásabb futballmagazinja, a World Soccer első magyar kiadása. Az 1960-ban alapított havilap felét az angol anyaújság, a másik felét a magyarországi szerkesztőség leginkább a honi labdarúgással foglalkozó cikkei alkotják. Az első számban Marco Rossi, Gera Zoltán, Sallai Roland és Szoboszlai Dominik a főszerepben.

2024. 03. 05. 14:31
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kedd délelőtt mutatták be a World Soccer első magyar számát, amely a FourFourTwo hazai kiadásának 2022-es megszűnése óta az első havi rendszerességgel megjelenő futballmagazin Magyarországon. A piacon 2022 óta jelen van a Rabona magazin is, abból eddig három lapszámot adtak ki.

A World Soccer magyar kiadása hónapról hónapra jelentkezik interjúkkal, riportokkal, összeállításokkal, s olyan nemzetközi szakírók magyarul elérhető írásaival, mint Jonathan Wilson. Az első kiadásban terjedelmes interjú olvasható a Freiburgban egyre nagyszerűbben futballozó Sallai Rolanddal, aki egyebek mellett elárulja, a Bundesligával még korántsem érte el álmait. „Az én történetem” rovatban élete legérdekesebb epizódjait osztja meg, Gera Zoltán a vele készült interjúban szintén lelke mélyére ás: elmondja, mi mentette meg egykor a teljes elzülléstől, és hogyan sikerült letérnie az útról, ami jó eséllyel a börtönbe vagy a sírba vezetett volna.

A válogatott szövetségi kapitánya, is főszereplő, de ezúttal nem ő beszél, hanem róla beszélnek a hozzá legközelebb állók, azaz a családja, valamint egykori játékostársa és korábbi játékosa is bemutatja őt.

liverpooli játékát szakértő segítségével elemzi a World Soccer, amely összeállította a XXI. század 21 legjobb magyar futballistáját is vele az élen. Szoboszlai Liverpool-mezben poszteren is megjelenik a lapban, csakúgy, mint a magyar válogatott, a Ferencváros és

Borítókép: A Kocsis Kiadó és Galambos Dániel főszerkesztő bemutatta a World Soccer futballmagazin első magyar számát (Fotó: Kocsis Kiadó)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.