Ritkán látható dolog történt a Real Madrid sztárja és a Lipcse edzője között

A Real Madrid sztárja, Jude Bellingham továbbjutást ünnepelt a Lipcse ellen a Bajnokok Ligájában, mégis boldoggá tette az ellenfél edzőjének a lányát. Marco Rose elárulta a meccs után, hogy mi történt Bellingham és közte a lefújás után.

2024. 03. 07. 13:53
UEFA Champions League - Real Madrid vs RB Leipzig
epa11202971 Real Madrid's Jude Bellingham gestures during the UEFA Champions League round of 16 second leg soccer match between Real Madrid and RB Leipzig in Madrid, Spain, 06 March 2024. EPA/JUANJO MARTIN Fotó: JUANJO MARTIN
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyakran látni, hogy két csapat játékosai mezt cserélnek egy meccs után, az viszont nagyon ritka, hogy egy vezetőedző kéri el az ellenfél futballistájának a mezét. Ez történt szerda este a Real Madrid–Lipcse mérkőzés (1-1) lefújása után, amikor a németek edzője, Marco Rose szerezte meg az összesítésben 2-1-es továbbjutást ünneplő mezét.

UEFA Champions League - Real Madrid vs RB Leipzig
Marco Rose a Lipcse edzőjeként régi ismerősökkel találkozott, itt éppen üdvözli. Fotó: EPA/Ballesteros

– Megrendelést kaptam a családtól – árulta el Rose, akit a Kicker idézett. – A lányom hatalmas rajongója Bellinghamnek, és nagyon szerette volna ezt a mezt.

Bellingham így aztán boldoggá tette Rose lányát, még ha az apát keserűvé is tette, hiszen ahogy a lipcseiek gólszerzője, a magyar válogatott fogalmazott, a kiesés miatt keserű nap volt a szerdai nekik.

Egyébként az össze is ölelkező Rose és Bellingham jól ismerik egymást, hiszen korábban Dortmundban dolgoztak együtt, az angol 44 meccsen 6 gólt és 14 gólpasszt ért el a német irányítása alatt.

A Real Madrid bejutott a negyeddöntőbe a BL-ben, a Lipcsének maradt a Bundesliga, hiszen a Német Kupából is kiesett már korábban.

Borítókép: Jude Bellingham örömöt szerzett Marco Rose lányának (Fotó: EPA/Juanjo Martin)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.