Aláírt mez Szoboszlai Dominiktól, kesztyű Gulácsi Pétertől

Beliczay Réka a legszerencsésebb magyar futballszurkolók egyike. Kevesen büszkélkedhetnek ugyanis azzal, hogy Szoboszlai Dominiktól és Gulácsi Pétertől is kaptak már ajándékot. Az RB Leipzig kapusa a múlt héten Madridban, a Real elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés után lepte meg aláírt kesztyűjével a magyar futballrajongót.

2024. 03. 11. 6:00
Szoboszlai mez, ajándék
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Beliczay Réka vagy nagyon szerencsés, vagy nagyon tudja, hová érdemes jegyet venni. Önmagában már az is kivételezettség, hogy ott lehetett múlt hét szerdán a Real Madrid–RB Leipzig Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján a Bernabeu-stadionban. A jegye ráadásul nagyon szerencsés helyre szólt, a lipcsei tábor alatti szektorba. A német csapat játékosai a meccs előtt ott melegítettek, majd utána odavonultak, hogy megköszönjék a buzdítást. A magyar szurkoló élt a lehetőséggel.

Gulácsi Péter, Szoboszlai Dominik, ajándék, mez, kesztyű, szurkoló Beliczy Réka
a mezét másnak ígérte, mégis elegett tett a kérésnek

– Péter már a meccs előtt észrevette az üzenetemet, hogy szeretném elkérni a mezét, mert ott melegített előttünk, de akkor persze a feladatára koncentrált. A meccs végén a lipcsei játékosok odajöttek a szurkolóikhoz, hogy megköszönjék a buzdítást. Péter akkor mosolyogva integetett nekem. A társaival együtt megtapsolták a szurkolókat, utána érdeklődtem a mez felől. Mondta, hogy azt már másnak ígérte oda. Rákérdeztem a kesztyűre, amire bólintott, sőt úgy ajándékozta nekem, hogy még alá is írta – elevenítette fel a becses ereklye történetét Beliczay Réka.

A magyar futballszurkoló igazán szerencsés, tavaly szeptember 10-én, a Magyarország–Csehország barátságos mérkőzésen írta alá neki a mezét. Réka természetesen örömmel gyarapítaná tovább a kollekcióját...

Borítókép: Szoboszlai Dominik dedikálja a mezét Beliczay Rékának a Magyarország–Csehország mérkőzésen

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.