Szoboszlai Dominik kezd a Manchester City ellen a Liverpoolban

Csúcsrangadó következik az angol élvonalbeli bajnokságban, a Premier League-ben: a Liverpool a Manchester Cityt fogadja. A hazai csapat magyar játékosa, Szoboszlai Dominik a sérülése óta először ott lesz a kezdőcsapatban.

2024. 03. 10. 16:14
Szoboszlai Dominik, Pekler Zalán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Liverpool rendkívül fontos bajnoki mérkőzésen fogadja a Manchester Cityt, a találkozó döntő lehet a Premier League bajnoki címéért zajló versenyfutásban. a sérülése után először kap helyet Jürgen Klopp menedzsertől a kezdőcsapatban. Érdekesség, hogy Mohamed Szalah csak csereként állhat majd be a mérkőzésen. A két együttes így kezd majd 16.45 órakor: 

Liverpool: Kelleher – Joe Gomez, Conor Bradley, Van Dijk, Quansah – Szoboszlai, Mac Allister, Endo – Harvey Elliot, D. Núnez, Luis Díaz. Menedzser: Jürgen Klopp
Manchester City: – Walker, Aké, Akanji – De Bruyne, John Stones– Haaland, Phil Foden. Menedzser: Pep Guardiola

Borítókép: Szoboszlai Dominik megérkezett a meccs helyszínére (Fotó: Liverpool FC)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.