Szoboszlai így reagált az őt provokáló szurkoló őrjöngésére + videó

Drámai mérkőzésen kapott ki hosszabbításban vasárnap 4-3-ra a Liverpool a Manchester United otthonában az FA-kupában a négy közé jutásért vívott meccsen, és a manchesteri szurkolók között akadt, akik nem azzal foglalkozott, hogy a csapatát ünnepelje. Az internetre felkerült egy videó, amelyen egy MU-drukker a liverpooliakat provokálja. Szoboszlai Dominik jól kezelte a helyzetet.

2024. 03. 20. 10:50
Szoboszlai Dominik és Marcus Rashford, a Manchester United játékosa
Szoboszlai Dominik és Marcus Rashford, a Manchester United játékosa Fotó: MTI/EPA/Adam Vaughan
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasárnap a Manchester United jutott utolsóként a legjobb négy közé a labdarúgó FA-kupában, miután az Old Traffordon a döntő gólt a 121. percben szerezve 4-3-ra nyert a Liverpool ellen – Szoboszlai Dominikék hiába vezettek 2-1-re, a hosszabbításban pedig 3-2-re.

Szoboszlai Dominik és André Onana, az MU kapusa
és André Onana, az MU kapusa Fotó: MTI/EPA/Adam Vaughan

A lefújást követően az egyik hazai szurkoló a telefonjára vette fel, ahogy üvöltve szidja és provokálja a Liverpool futballistáit; az internetre felkerült videót a Bors szúrta ki. Mohamed Szalah után Szoboszlai Dominik is feltűnt a videóban, aki zseniálisan reagált a hergelésre: kinevette az illetőt.

Szoboszlai Dominik jól kezelte a helyzetet

A Liverpool februárban megnyerte a Ligakupát, a bajnokságban pedig a 28. forduló után a második helyen áll, és mindössze a rosszabb gólkülönbsége miatt előzi meg az Arsenal. Jürgen Klopp csapata az Európa-ligában bejutott a negyeddöntőbe, ahol az olasz Atalanta lesz az ellenfele.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.