Ronaldo váratlanul kikerült a portugál válogatottból, szabadságra küldték! + videó

A portugál labdarúgó-válogatott csütörtökön a svédeket fogadja felkészülési mérkőzésen, jövő kedden pedig a szlovének vendége lesz. Roberto Martínez szövetségi kapitány múlt héten nyilvánosságra hozott 32 fős keretében ott van Cristiano Ronaldo neve is, de az ötszörös aranylabdás jelenleg a tengerparton pihen.

2024. 03. 20. 17:37
Ronaldo jól érzi magát
Ronaldo jól érzi magát Fotó: Forrás: X/Cristiano Ronaldo
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A portugál válogatott szövetségi kapitánya, Roberto Martínez úgy döntött, hogy az előzetesen kihirdetett 32 fős keretéből nyolc játékosra nem számít a svédek elleni, csütörtöki mérkőzésen, amelyen így Diogo Dalot, Joao Cancelo, Danilo Pereira, Otavio, Ruben Neves, Vitinha és Joao Félix sem lép pályára. Mi tagadás, eléggé veretes a kimaradók névsora.

Cristiano Ronaldo a családjával
Cristiano Ronaldo a családjával (Forrás: X/Cristiano Ronaldo)

 A portugál válogatott legnagyobb csillaga, a 39 évesen is remek formában levő Cristiano Ronaldo semmilyen sérüléssel nem bajlódik, a szaúdi bajnokságban múlt pénteken is végig a pályán volt az al-Nasszr csapatában, amely idegenben 1-0-ra megnyerte az al-Ahli elleni rangadót, és a találkozó egyetlen gólját 11-esből éppen az ötszörös aranylabdás szerezte. Ronaldo a bajnokságban 22 meccsen 23-szor volt eredményes, s vezeti a góllövőlistát.

 

Cristiano Ronaldo a tengerparton pihen a családjával

A nemzetközi sajtóban természetesen rögtön megindultak a találgatások, hogy Ronaldo csütörtökön miért nem játszik, de az ESPN információi szerint Roberto Martínez egyszerűen csak pihenőt adott neki erre az egy meccsre. Az al-Nasszr legközelebb jövő szombaton játszik, Ronaldo pedig kihasználja, hogy szabadságra küldték, jelenleg Szaúd-Arábiában pihen a családjával. A közösségi oldalán ma délután megosztott fotói nem arról tanúskodnak, nagyon bánja, hogy nem játszik a svédek ellen. A csütörtöki találkozó után pedig visszatér a portugál válogatotthoz.

S azt senki se gondolja, hogy Cristiano Ronaldo addig csak napozik a tengerparton.

Forrás: X/Cristiano Ronaldo

 

 

 
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.