Gazdag Dániel újra lecsapott, Marco Rossi szavai hatottak? + videó

Az első félidő után még hátrányban volt, végül azonban 2-1-re nyert Gazdag Dániel csapata, a Philadelphia Union a Nashville otthonában. A magyar játékos főszerepet játszott a fordításban: a 90. percben Gazdag Dániel fejelte a Philadelphia győztes gólját.

2024. 04. 07. 8:02
Gazdag Dániel MLS Philadelphia Union győztes gól
Gazdag Dániel ünnepli az újabb sikert Fotó: X/Philadelphia Union
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

csalódottan térhetett vissza Amerikába a magyar válogatottól, ugyanis a Koszovó elleni mérkőzés után szövetségi kapitány nyilvánosan kritizálta a futballista játékát. Gazdag Dániel azóta a klubjában mindent megtesz azért, hogy mégis ott legyen az Eb-keretben, a válogatottszünet óta mindkét MLS-meccsén gólt szerzett a Philadelphia Union mezében.

Gazdag Dániel, Philadelphia Union, MLS, magyar labdarúgó-válogatott, Marco Rossi, Sallói Dániel
Gazdag Dániel válogatottbeli teljesítményével nem volt elégedett Marco Rossi (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Egy hete, a Minnesota United ellen is Gazdag szerzett vezetést a csapatának, akárcsak vasárnap hajnalban. Ám a Nashville otthonában szerzett találat még fontosabb volt, ezzel ugyanis a magyar futballista a 90. percben eldöntötte a három pont sorsát.

– Nagyszerű szöglet volt, én a hosszún helyezkedtem, kicsit meg is lepődtem, hogy eljutott hozzám a labda, de próbáltam eltalálni a kaput, és sikerült – mondta góljáról Gazdag Dániel, akinek csapata, a Philadelphia Union immár az MLS egyetlen veretlen együttese, a csapat három döntetlen után három győzelmet szerzett.

– Jól kezdtük az idényt, pedig sok meccset játszottunk idegenben. Büszke vagyok a csapat teljesítményére, remélem, így tudunk teljesíteni a folytatásban is.

Gazdag Dániel csapata így ünnepelt az öltözőben

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.