Kerkez becsúszása brutális volt? – Fellebbezhet a Bournemouth a piros lap miatt + videó

A Premier League-ben szerdán a 29. fordulóból elhalasztott mérkőzéseket pótolták, és a Bournemouth úgy győzött 1-0-ra a Wolverhampton Wanderers otthonában, hogy Kerkez Milos a 79. percben piros lapot kapott. Ezt azonban a Bournemouth valószínűleg megfellebbezi.

2024. 04. 25. 6:06
Kerkez Milos a 79, prcben kapott piros lapot
Kerkez Milos a 79, prcben kapott piros lapot Forrás: X/@kerkezofficial
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Premier League szerdai játéknapja nem volt eseménytelen. A Liverpool váratlanul 2-0-s vereséget szenvedett a városi rivális Everton otthonában, így Szoboszlai Dominikék még nehezebb helyzetbe kerültek a bajnoki címért folyó versenyfutásban. A Manchester United hazai pályán 1-0-s, majd 2-1-es hátrányba került a tökutolsó Sheffield United elleni meccsen, amit a szurkolók rosszul viseltek, de az MU jó hajrájával 4-2-re fordított. A Wolverhampton Wanderers drukkerei viszont a lefújás után is bosszúsak lehettek, hiszen a Bournemouth elvitte a három pontot tőlük (0-1). A vendégek a 37. percben szerezték meg a győzelmet érő gólt. Ezen a meccsen piros lapja borzolta a kedélyeket, amit a magyar válogatott védője a 79. percben kapott. Kerkez méterekről csúszott be, s ugyan – talán – előbb a labdát találta el, a játékvezető „lábtörőnek” minősítette a becsúszását, és a veszélyes játékhelyzet miatt kiállította. A VAR egyetértett a döntéssel.

Kerkez Milos
Kerkez Milos főszereplő lett

Kerkez Milos megússza?

A Bournemouth vezetőedzője, Andoni Iraola azonban jelezte, megfellebbezik az ítéletet, hogy Kerkez Milost ne tiltsák el.

– Nem tartom igazságosnak, hogy emiatt három mérkőzésre eltiltsák. Szerintem csak sárga lapot kellett volna kapnia. Kerkez csak egy lábbal csúszott be, és a végén behajlította a térdét, hogy megpróbáljon megállni. Azt hiszem, fellebbezni fogunk a piros lap ellen – nyilatkozta Andoni Iraola.  

 

Kerkez Milos is bízik benne, hogy nem kap hárommeccses eltiltást.

Kerkez egy másik bejegyzésében a piros lapja kapcsán azt írta:  „Három pont és egy hihetetlen piros lap, a futball kezd nagyon elpuhulni. Büszke vagyok a srácokra.”

 

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.