Magyar futballista tapasztalta meg Lionel Messi zsenialitását + videó

Lionel Messi csapata, az Inter Miami fordulatos meccsen győzött 3-2-re a Sallói Dániellel felálló Sporting Kansas City otthonában az amerikai labdarúgó-bajnokságban, az MLS-ben. A magyar futballista testközelből tapasztalhatta meg a nagy gólt rúgó Messi zsenialitását.

2024. 04. 14. 9:18
MESSI, Lionel
Fort Lauderdale, 2024. február 22. Lionel Messi, az Inter Miami játékosa az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) új idényének elsõ, Inter Miami-Real Salt Lake mérkõzésén a floridai Fort Lauderdale-ben 2024. február 21-én. Fotó: MTI/EPA/Cristobal Herrera Ulashkevich
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A meccset a hazaiak kezdték jobban, már a 6. percben vezetést szereztek, majd Messi csodálatos gólpassza után Diego Gómez egyenlíteni tudott – számolt be róla az Origó.

A második félidőben Messi bombagólt lőtt, a tizenhatoson kívülről vágta a labdát a léc alá, amivel már a Miami vezetett:

A meccset végigjátszó Sallói Dániel szöglete után Erik Thommy egyenlített, aki Messi nagy góljánál lemaradt az argentinról. A jó formában játszó magyar szélső már letett arról, hogy ott lehet a válogatottban a nyári Európa-bajnokságon. A slusszpoén a 71. percben jött, amikor Luis Suárez döntötte el a meccset az Inter javára.

A sikerrel a Miami vezeti a Keleti főcsoportot, Messinek a bajnokságban öt meccsen öt gólja és öt gólpassza van.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.