Meglepő válaszok – válogatottjaink elmondták, mivel foglalkoznának, ha nem sportolók lennének + videó

A magyar női kézilabda-válogatott csütörtöktől vasárnapig Debrecenben szerepel, olimpiai selejtezőtornán igyekszik kivívni a párizsi olimpiára szóló kvótát. Az együttes főhadiszállásán remek a hangulat, legalábbis erről árulkodik a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) friss, kedden megosztott videója.

2024. 04. 09. 16:54
A válogatott valamennyi játékosa válaszolt az MKSZ kérdésére. Fotó: MKSZ/Kovács Anikó
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ezekben a napokban már Debrecenben készül a nemzeti csapat, amely április 11–14. között három mérkőzést játszik az olimpiáért. Két tréning között az MKSZ feltette a kérdést az együttes tagjainak, hogy mivel foglalkoznának, ha nem kézilabdázók lennének.

A selejtezőtorna programja

A csütörtöki nyitányon 15.30-tól Magyarország Kamerunt fogadja, később svéd–japán mérkőzést rendeznek. Pénteken Svédország–Magyarország, valamint Japán–Kamerun, vasárnap Kamerun–Svédország és Magyarország–Japán mérkőzéseket rendeznek. A négyes első két helyezettje ott lehet Párizsban, az idei olimpia női kézilabdatornáján.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.