Megműtötték Hajdú B. Istvánt, a párizsi olimpián szeretne visszatérni

Hajdú B. Istvánt hónapokig nem láthatjuk, hallhatjuk a magyar televízióban, ugyanis a műtétje után otthon lábadozik. A népszerű sportriporter annyit árult el az állapotáról, hogy a párizsi olimpián már szeretne ismét dolgozni.

2024. 04. 05. 7:42
Hajdú B. István, betegség., olimpia
Hajdú B. István két és fél hetet töltött kórházban Fotó: OrigoAdrián Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A betegségem, amelyről nem szeretnék többet mondani, számomra is váratlanul jött. Egy vizsgálat után közölték velem az orvosok, hogy elkerülhetetlen az operáció – mondta az állapotáról a Sportalnak nyilatkozva Hajdú B. István.

Még annyit árult el, hogy a betegsége nincs összefüggésben a korábbi infarktusával, továbbá két és fél hétig volt kórházban. Hajdú B. István legutóbb március 9-én közvetített, s miként elmondta, az olimpián ismét szeretne dolgozni. Ebből az is következik, hogy a labdarúgó Európa-bajnokságon viszont aligha ha az ő  kommentálásában nézhetjük a magyar válogatott mérkőzéseit.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.